• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

Programació de Teatre

Programació de Teatre

PROGRAMACIÓ ANUAL 2021/2022

(fes click al text per veure tota la programació prevista per aquesta temporada)

ELS PESCADORS DE NADAL

Direcció: Francesc Carreras
8 de desembre 2021

Lectura dramatitzada dels poemes originals de Rafael Llop i Casanova.

Entrades a: http://entrapol.is/cE5RP

Programa de mà


LLUNA DE SANG

Direcció: Francesc Carreras
3,4,5 i 6 de desembre 2021

“Set amics es reuneixen al voltant d’una taula. Al llarg del sopar i a través dels seus telèfons mòbils, descobrirem secrets i relacions inconfessables”.

Entrades a: http://entrapol.is/xzwFA

Programa de mà


BONA GENT

Direcció: Francesc Carreras
12, 13 i 14 de novembre 2021

“La Margarita és una mare soltera amb una filla discapacitada, però la Margarita lluita contra totes les adversitats que es troba al llarg de la seva vida, descobrint que a la vida és millor ser Bona gent , que no mal p…”

Entrades a: http://entrapol.is/ydj84

Programa de mà


SOTA TERÀPIA

Direcció: Anna Flavià i David Gallach
22 i 23 d’octubre 2021

“Una nit de divendres tres parelles són convidades a participar a una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d’experiències personals, de desitjos, de somnis i frustracions. Aparentment res massa extraordinari”.

Entrades a: http://entrapol.is/46Nz3

Programa de mà


S’AIXECA EL TELÓ

Direcció: Sergi Saboya i Víctor Clotet
Direcció musical: Irene Santos, Òscar Zurriaga i Lluís Ruff
25 i 26 de setembre 2021

“S’aixeca el teló de nou aquí al nostre estimat teatre del Centre, durant l’estona que dura l’espectacle tindreu l’oportunitat d’emocionar-vos amb cançons emblemàtiques de musicals mítics, de sentir el ritme dels balls que veureu, de riure, gaudir i passar una bona estona amb els actors i actrius i les històries que posen en escena.

Un espectacle compost de música, ball i teatre que pretén fer-vos sentir, fer-vos vibrar, fer-vos riure i que us emocioneu. Així doncs; una cordial benvinguda estimat públic, després de tot el que hem viscut, teníem moltes ganes de veure’t i tornar a escoltar els teus aplaudiments. Dit això, estigues atent que…S’AIXECA EL TELÓ!”


MEDEA REDUX de Neil Labute

Direcció: Anna Flavià i David Gallach
24 de setembre 2021

La mitologia grega ens ha dut una infinitat d’històries i d’autors, Eurípides en particular, destaca per la seva labor en ressaltar els aspectes més commovedors de Medea, associant-los amb un personatge desequilibrat per la infidelitat del seu marit i trastocada per la gelosia i l’amargura, fins al punt de matar els seus fills en un atac de desesperació.

D’aquest clàssic grec pren la inspiració, “Medea Redux”, escrita el 2002 per l’autor estatunidenc Neil LaBute com a part de “Bash: Latter-Day Plays” -un conjunt de tres obres curtes: Iphigenia in Orem, A gaggle of saints i Medea Redux–, una obra que resumeix la vida d’una dona que als 13 anys es va veure obligada a “créixer de cop en un parell de segons”.

L’acció té lloc en un únic acte i espai: la sala d’interrogatoris d’una comissaria de policia. Allà, la protagonista, atrapada entre el present i el passat, davant d’un agent invisible, va descobrint els motius pels quals es troba en aquell lloc, comença a detallar la relació que va mantenir a l’adolescència amb el seu professor de secundària i les conseqüències derivades d’aquesta relació: l’embaràs i el naixement del seu fill i la tragèdia posterior que fa un tomb de 360° a la Medea d’Eurípides al final de la història”.


ARXIU

Podeu consultar les obres de la temporada 2020/2021 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2018/2019 clicant aquí.

Podeu consultar les obres anteriors clicant aquí.