• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

Per molts anys Grup de Teatre, feu 136 anys!

Per molts anys Grup de Teatre, feu 136 anys!

El dia 14 de novembre el grup de teatre celebra el seu aniversari, 136 anys des de que un grup de socis i sòcies,  es van decidir i varen fer “LA CURA DE MORO” d’en Pitarra. Després hem viscut al nostre Centre moltes representacions i molt teatre. Podríem dir que en l’ADN de la nostra Entitat està el teatre.

Los Pastorcillos de Belén, Els Pastorets, Ponç Pilat, Sarsueles, obres de tots tipus de teatre, tot, tot, s’ha fet a EL CENTRE.

El nostre TEATRE ha passat per diferents etapes, des de l’Agrupació Artística Medea, la Secció de Declamació i el Grup de Teatre.

Socis i sòcies que gaudeixen fent teatre, però que fan gaudir al nostre públic.

Avui en dia, el nostre Grup de Teatre, està format pel grup pròpiament dit, el grup jove, els tallers de teatre i teatre i poesia. Però també fem un dels concursos de teatre amateur amb més prestigi de tota Catalunya, i perquè no, des de fa uns quants anys  els matins del Centre, compta amb un grup de entusiastes del teatre, que fan el Taller de teatre dels matins, una gent que estima el teatre i que pensa que mai és tard.

Déu-n’hi-dó oi? Quant art de Talia hem tingut, tenim i segur que el futur serà bo,  conjuntament amb totes les activitats i seccions de la nostra gent.

No defallim, després d’aquesta aturada obligada, ressorgirem i caminarem endavant.

Gràcies Grup de Teatre, l’enhorabona pels 136 anys de vida, bon aniversari!