• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

Oferta de feina a El Centre

Oferta de feina a El Centre

OFERIM UNA PLAÇA DE FEINA A EL CENTRE

Tècnic/a de suport a l’àrea d’administració/secretaria d’El Centre.

Donarà suport a l’àrea d’administració de l’entitat, formant equip amb els seus responsables i personal tècnic, en diferents tasques que s’hi desenvolupen.

Aquesta oferta està subjecte a les condicions i finançament de la convocatòria per a la concessió de subvencions de Joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Les persones interessades han d’enviar el currículum i una carta de motivació a la secretaria d’El Centre al correu: elcentre@elcentregracia.cat.

Data límit: 15 de setembre de 2021

Es tracta d’un contracte en pràctiques per 6 mesos a jornada complerta, de 40 hores setmanals, en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores i una retribució segons el que estableix el conveni del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya.

A l’estar subjectes a les condicions i finançament de la convocatòria del programa de Garantia Juvenil, és imprescindible que les persones candidates tinguin més de 16 anys i menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. També han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment en aquest correu: elcentre@elcentregracia.cat