• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

Masterclass: Entrenament actoral i treball d’escenes

Masterclass: Entrenament actoral i treball d’escenes

El proper diumenge, 28 de novembre a les 18:00 hores us fem una proposta que no us podeu perdre: una MASTERCLASS amb l’actor Alberto Díaz dirigida a tots els que estimeu l’art del teatre.

 

ENTRENAMENT ACTORAL I TREBALL D’ESCENES

Aquest taller té com a objectiu una introducció al treball de tècnica i entrenament actoral, per tal de desenvolupar les eines per anar afinant l’instrument i preparar a l’intèrpret pel treball amb l’escena i el personatge.

El taller està estructurat en dues parts diferenciades. La primera part està destinada a treballar la tècnica teatral per explorar les capacitats creatives i reconèixer i ampliar totes les habilitats. Posarem el focus en el treball d’escolta basat en l’acció – reacció, en buscar i reconèixer els motors de les accions, els objectius i els conflictes, en l’exploració de l’expressió en el llenguatge dramàtic, la recerca de la veritat actoral i treball amb les emocions. Tot plegat es treballarà amb exercicis d’improvisació i sensibilització.

La segona part consistirà en l’aplicació de les eines adquirides en la primera fase, per tal de enfrontar-nos a textos teatrals contemporanis i explorar el desenvolupament de les capacitats creatives de l’intèrpret en el treball específic amb el personatge i l’escena. Posarem el focus en analitzar i activar els nostres vincles d’identificació i compromís amb el material, centrant-nos en què podem aportar-hi com a persones i artistes; la identificació d’elements com les intencions o el subtext de l’escena, la presa de decisions i l’aprofitament del marge de llibertat i creativitat que tenim com a intèrprets i en escurçar el camí entre el que em toca fer (per lluny que estigui de mi) i fer-ho, des de la veritat, i que això sigui versemblant per al públic, amb rigor i responsabilitat.

 

ENTRADA LLIURE.

 

Us esperem!