• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

Com cada any, el Districte de Gràcia commemo­ra el 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones i, és per aquest motiu que us convidem a participar a l’Acte Central del 25N, organitzat pel Consell de Dones, que tindrà lloc el dimarts 24 de novembre a les 19h. Les mesures sanitàries imposades per la covid-19 han fet que enguany l’acte central del 25N no es faci a la pl. Virreina, com es feia habitualment, sinó que es farà a la seu del districte i es podrà seguir per streaming a través del web del districte de Gràcia

Enguany, es farà la lectura del manifest, la tradicional encesa d’espelmes i l’actuació poètico-teatral de la Companyia Les Fugitives amb l’espectacle “Dona-foc” on es reciten versos escrits exclusivament per poetesses del segle XX i XXI. Els seus versos ens parlen de l’amor i de la mort, però també del que significa ser dona en un món on els homes tenen el poder. És un espectacle ple de música, emoció i reivindicació.

A més a més, el dia  25 de novembre  de 18.30 a 22 h, el campanar de la Plaça de la Vila  s’il·luminarà de color lila en commemoració del 25N.

 
Us adjuntem el cartell oficial per tal de que pugueu conèixer més informació.
Us preguem màxima difusió als vostres contactes.
 
 Us hi esperem!