• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Un any més El Centre participa a la 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

Enguany les pel·lícules que es podran veure seran les següents:

 

Dilluns, 15 de novembre a les 19:00 hores:

 

Gaudí, l’arquitecte de Déu (Espanya, 2018) Marc Petitpierre i Josep Padró. 48 min. Documental – VOC

Gaudí, l’arquitecte de Déu és una història de fe i superació de cinc laics que decideixen crear una associació per demostrar que Gaudí és digne d’un dels títols més preuats de l’Església catòlica: la beatificació.

L’Associació Pro Beatificació d’Antoni Gaudí fa més de 25 anys que treballa per aconseguir beatificar l’arquitecte català: recull els testimonis i les proves que demostren que Gaudí va viure com un beat i, encara més, espera que succeeixi un miracle atribuït al mateix Gaudí, una condició indispensable per ser beatificat.

El documental fa un seguiment del cas i dona a conèixer la vida i obra de Gaudí des d’una òptica nova, més íntima i lligada a l’espiritualitat i les creences de l’arquitecte.

 

Dilluns, 22 de novembre a les 19:00 hores:

 

Especials (Hors Normes) (França, 2019) Olivier Nakache i Éric Toledano. 114 min. VOSC

Pel·lícula feta amb el cor sobre la realitat dels nens i adolescents autistes. És la història real del Bruno i el Malik, dos amics que durant vint anys han viscut en un món diferent: el dels nens i adolescents amb problemes de l’espectre autista. El Bruno i el Malik impulsen dues organitzacions sense ànim de lucre i formen joves perquè siguin cuidadors de casos extrems. D’aquesta manera creen una associació excepcional, fora dels entorns tradicionals, per a unes persones extraordinàries.

Aquesta divertida història us colpirà profundament.

 

Entrada lliure.