• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.cat

“Les regles del joc”, les conclusions

“Les regles del joc”, les conclusions

Un cop finalitzat “Les Regles del Joc” volem fer arribar a la gent la gran satisfacció que tenim en veure el resultat que hem vist durant aquests 3 dies de representació.

Volem dir que al llarg de la trajectòria dels assajos, ja anavem veient que seria una obra que no deixaria indiferent a ningú i creiem que així ha estat al escoltar totes les opinions que ens han fet arribar tota la gent al finalitzar l’obra. Estem molt contents i orgullosos de la reacció del públic. Podem dir que hem aconseguit que sigui una obra on la gent disfruti veient-la i a la vegada disfrutar d’aquest món tant màgic del teatre.

Veure la sala plena els 3 dies es una satisfacció per nosaltres ja que representa el recolzament que fa la gent envers la nostra feina, ja que hi hem dedicat moltíssimes hores per aconseguir-ho.

Podem dir que ha estat un gran èxit!!!

Des d’aquí volem felicitar  i donar les gràcies a les 8 persones que han participat en aquest projecte, Natàlia Bernat, Carla Clavé, Sergi Carreres, Oscar Morell, Itzi Diez, Mar Franco, Berta Cascante i Agnès López i gràcies a ells, juntament amb nosaltres, ho hem fet possible.

Ha sigut una experiència impressionant i treballar amb ells ha estat un autèntic plaer. Hem fet un molt bon equip i molt unit. 

Així que només ens queda dir que “Les Regles del Joc” ha estat un gran èxit que ens quedarà sempre a la memòria, a nosaltres, a tota la gent que ha assisistit com a públic i com no, en el nostre Grup de Teatre.

Visca el teatre i el nostre Grup de Teatre!!!

Victor i Sergi, directors.